Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Френски булдог – любимец на всички!

Публикувано от zoommin 13/07/2017 0 Коментар(и)

Любимите на всички сладури - френските булдози са една от най-предпочитаните породи в целия свят. Манията по тях започва още от 1900 година, когато цялата буржоазия във Франция притежавала тези чаровни и атрактивни мъници. Най-любими били на френските дизайнери, художници, писатели и интелигенцията в страната. И до днес породата предизвикват умилие не само в хората на изкуството, а ние от Zoocook ги обожаваме и не можем да им устоим! Особено когато са малки палета! 

 

 

Едни от нашите любими клиенти са именно лицензирания развъдник за домашно отглеждане на френски булдог Arawan Kannel. Оказва се, че симпатиите са взаимни! 

Малките сладури с големи уши обичат да си хапват само висококачествена храна. Грижовните собственици на развъдника избраха италианската премиум клас храна Nutrix Piu, за да бъдат сигурни, че всички нужди на техните кутрета ще бъдат напълно задоволени, благодарение на богатото разнообразие от специализирани продукти, подходящи за породата във всеки етап от живота им.

За да бъдат здрави и щастливи кученцата, Светла Ангелова от Arawan Kannel споделя, че освен много любов е нужна и хубава храна, тъй като породата има склонност към проблеми със стомаха, напълняване.... и най-разпространените сред френчитата, особено по това време на годината, кожни алергии. 

 

„Когато малките спрат да се хранят от майката е нужен период на аклиматизация, преди да преминат към пълноценно самостоятелно хранене. Затова, ние използваме единствената храна на българския пазар с коластра и 12 витамина, която е за отбиване на малки кученца. Освен за малките кученца, Nutrix Piu се гордее и с друг много значим продукт - Fattricci за нуждите на кърмещите майки.

Така знам, че те получават най-доброто, от което имат нужда!

Интересно е, че тези лакомници, които по принцип могат да изядат всичко, сами разпределят порцията си и не се налага да ги следя постоянно. А най-хубавото е, че за порасналите ни любимци има специална диетична храна, за кучета склонни към напълняване, каквито са френските булдози.

Благодарение на това, имаме по-малко грижи и повече време за обичане!“

 

 

 

 

                

     

 

    

 

Фейсбук страница: Развъдник на френски булдог

Коментирай