Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Онлайн Зоомагазин - Zoocook

Zoocook.com е онлайн магазин за висококачествена суха и консервирана храна за кучета и суха и консервирана храна за котки. Продуктите за домашни любимци, които предлагаме, са от внимателно подбрани марки, които произвеждат храна за всички възрастови групи кучета и котки, от всички породи, в зависимост от специфичните им потребности и здравословното им състояние. 

ZooCook е създаден от екип, състоящ се не просто от любители на животните, а от хора, които знаят какво е да имаш верен приятел до себе си, който заема съкровено място в сърцето ти. Нашата цел е да изградим  една лоялна потребителска мрежа, осланяща се на взаимно доверие и любов към животните.

Ние разбираме потребностите на домашните любимци и знаем, че всеки грижовен стопанин желае да осигури най-доброто за тези така специални същества, но увлечени в динамиката на съвременния свят, често собствениците на животни не успяват да отделят време за проучване на това кои са най-качествените и подходящи храни за тях.

Екипът ни преговаря с над 80 компании от цял свят, пресявахме и проучвахме в детайли всички техни продукти и избрахме тези две, които напълно се вписаха в нашите критерии за качество, съчетано с визия и перфектна цена.

Предлагаме на българския пазар едни от най-качествените храни за кучета и котки, които могат да достигнат до вас, само с едно обаждане или един клик. ZooCook работи с коректни и международно утвърдени партньори, които с много любов и грижа произвеждат храната за вашите най-добри приятели.

Вярваме, че пълноценното хранене, както и правилните грижи за домашния любимец са основен фактор за неговия дълъг и щастлив живот.

„Ди Ем Ес Хелт Груп“ ЕООД е официален вносител и оторизиран представител за България на испанските “Piensos Ortin S. A.” и италианските “Nutrix Piu”. В сайта ни ще намерите и добре познатите марки “Purina” и “Brit”.

Nutrix Piu” е един от първите производители на храна за домашни любимци в Италия с традиции и история, която стартира още през 1954 година, благодарение на делото на д-р Армелио Кристали, ветеринарен лекар, посветил живота си на любовта към животните. За да създаде най-добрата храна, той тества абсолютно всеки продукт в лабораторията на “Nutrix Piu”, намираща се в градчето Кастелраймондо в сърцето на Италия. И до днес марката продължава да е основен иноватор в създаването на храни за домашни любимци, за да им осигури перфектно балансирано хранене. Храната, която предлага компанията, за активни кучета, поставя началото на професионалната кинология в Италия и същевременно е единственият производител на храна за бременни и кърмещи животни в Европа.

Брандът “Piensos Ortin S. A.” има опит в създаването на храна за животни в Испания вече 60 години! Първоначално фирмата започва да произвежда храна само за селскостопански животни, но с разрастването си в Испания и нарастващите нужди на потребителите, се специализира в производството на храна за домашни любимци. Благодарение на доказани професионалисти, днес “Piensos Ortin S. A.”, е лидер на испанския пазар и се предлага в над 20 държави, а вече и в България!

В онлайн магазина за кучешка и котешка храна на ZooCook ще намерите качествени продукти за вашия домашен любимец, полезна информация за правилното му отглеждане, както и други интересни статии и редовни промоции.


Екипът на ZooCook