Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Въпроси и отговори

Защо да пазарувам от ZooCook?

  • Гарантирано качествена храна!
  • Изключително достъпни цени!
  • Всеки клиент е повече от специален!
  • Поръчайте през сайта, чрез телефон или имейл!
  • Бърза доставка - до 48 часа!
  • Безплатна доставка за поръчка над 80 лв!
  • Специални оферти за лоялни клиенти!
  • “Userfriendly” уебсайт!

 

Каква е цената за доставка под 80 лв.?

Цената за доставка под 80 лв. е фиксирана – 5.00 лв.


Как да платя?

Онлайн магазин Zoocook.com предоставя най-използвани методи на плащане, с които искаме да улесним Вашата онлайн поръчка! Можете да заплатите чрез следните разплащателните методи:

* Наложен платеж - можете да използвате този метод, ако искате да заплатите в брой на куриера при доставка до посочения от Вас адрес.

* Виртуален ПОС терминал - можете да използвате този метод, ако искате да заплатите онлайн чрез своята дебитна или кредитна карта на MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, Bcard, Diners Club и BORICA.

  • При заплащане с карта:

Отваря се платежна страница на обслужващата ни компания БОРИКА АД, където въвеждате данните на вашата карта

Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Защита на данните:

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката.

Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2/CVC2 )

В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни компания БОРИКА АД,поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.


* Всички цени са в Български Лева. Всички видове разплащания са само във Български Лева. 


Какво представляват кодовете за отстъпка и как се използват?

Ако разполагате с промоционален код, може да го използвате когато правите поръчка в сайта. Този код Ви дава отстъпка от стойността на поръчката, а стойността на отстъпката е записано върху ваучера. Ваучерите за отстъпки в ZooCook са с постоянна валидност - можете да използвате кода за всяка Ваша поръчка, освен ако върху ваучера не е записано друго.

Единственото, което трябва да направите е да добавите желаните от Вас продукти в количката и да въведете кода в полето „Използвай код за отстъпка“. Натиснете бутон „Приложи купон“ и системата автоматично ще приспадне съответния % отстъпка от сумата, която дължите за Вашата поръчка.

Когато сте готови да завършите Вашата поръчка, натиснете бутон „Плащане“.


Имам ли право да се откажа от закупената стока?

Да. Всеки наш потребител има право да упражни отказ от договора в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, моля, пазете нашите стоки в търговския вид, в който сте ги получили и прилежащата към тях документация. При връщане на закупена стока, куриерските разходи са за сметка на потребителя.