Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Nutrix Piu Adulti Con Pesce - за всички породи

14/06/2019 0 Коментар(и)

                                                                                   

 

 

 NUTRIX PIU ADULTI CON PESCE - 100% НАТУРАЛНА ХРАНА ЗА ВЪЗРАСТНИ КУЧЕТА ОТ ВСИЧКИ ПОРОДИ  

 

Нашите любимци заслужават да се хранят с качествена суха храна, богата на натурални суровини.  Италианският премиум производител NUTRIX PIU Ви предлага продукт, който да покрие изцяло нуждите на четириногите ни приятели. 
 

Това е Nutrix Piu Adulti Con Pesce!
 

 Тази суха храна е подходяща за всички породи кучета в зряла възраст – от най-малките до най-големите!   

 Много важно е високото съдържание на ценен протеин, богат на основни аминокиселини и високо количество ненаситени мазнини Омега 3 и Омега 6. Продуктът съдържа 5% месо от цяла херинга от Северно море. Ето защо Adulti Con Pesce е изключително подходящ във всички случаи, когато кучето се нуждае от храна, богата на лесно смилаеми съставки. Продуктът е прекрасен избор при различни случаи на хранителна непоносимост , като същевременно покрива всички нужди на кучето.  Доставя в подходящо количество необходимите хранителни вещества, за да поддържа кучето в отлично здраве. Поради своя балансиран и завършен състав, Nutrix Piu Adulti Con Pesce е напълно достатъчно да се дава самостоятелно и няма нужда да давате на вашия любимец друга допълнителна храна.
 

ДОЗИРОВКА:
 

 Дневната дозировка започва от минимум 12 гр. до максимум 20гр. суха храна на всеки килограм от живото тегло на кучето.

 Продуктът се дава в суха форма, за да поддържа чрез подходящо дъвчене здравето на зъбите. Плътността му осигурява по-добро почистване на зъбния камък. Дневната дажба може да е еднократна, препоръчително вечер, или да е разпределена в две хранения – сутрин и вечер.

 Не забравяйте, че задължително трябва да има вода за пиене на разположение на Вашето куче по всяко време.

 


ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА:

 

 

Ценни протеини:

Nutrix Piu Adulti Con Pesce съдържа около 5% месо от цяла херинга от Северно море и осигурява правилното количество Омега 3 и Омега 6, както и сулфорирани аминокиселини. Всичко това в комбинация с меса от натурален произход – говеждо, свинско и пилешко за осигуряване на оптимален баланс между различните видове месо.

Хранителни мазнини: 

Основно съставени от свинска мас, мазнина с киселинен състав, по-сходен с този на клетъчните мембрани на Вашето куче.

Зърнени култури:

Царевица и пшеница от най-високо качество и строго сертифицирани, без ГМО, без алфа-токсини и други микотоксини.

 

Специалната система на екструзия и точният подбор на суровините правят продукта изключително лесно смилаем, така че нашият любимец да поглъща изцяло съставките, съдържащи се в него, консумирайки правилно количество храна и изхвърляйки малко количество изпражнения, винаги гъсти и сухи, което е и първият признак за отлично храносмилане. Гранулата е сравнително голяма и с неправилна форма, което кара кучето да сдъвче добре храната, преди да я преглътне, да не приема прекалено бързо храната и да не приема прекалено голямо количество, без да дъвче.

 

ХРАНИТЕЛЕН СЪСТАВ:
 

 

 

- Меса и месни продукти

- Царевично брашно

- Риби (месо от цяла херинга 5%)

- Царевица

- Растителни и животински мазнини

- Пшеница

- Соево брашнo

- Минерални съставки

- Зеленчук

- Влага 10%
- Протеини 24,5%
- Сурови мазнини 9,5%
- Сурови фибри 2,6%
- Сурова пепел 9,2%
- Калций - Фосфор

 

 

ОСИГУРЕТЕ НА ВАШЕТО КУЧЕ НАЙ-ДОБРАТА НАТУРАЛНА ХРАНА ОТ ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ - NUTRIX PIU, ИТАЛИЯ!

 

Ние, от ZOOCOOK, осъзнаваме колко е важно нашите любимци да бъдат в най-добрата си форма. Предлагаме Ви страхотен продукт, разработен изцяло, за да покрие всички хранителни нужди на кучето и да го поддържа в отлично здраве. Продължителните проучвания през годините, както и многобройните щастливи кучета, са гаранция за положителния ефект на NUTRIX PIU ADULTI CON PESCE върху Вашите любимци. 

Можете да откриете продукта както в нашия онлайн магазин, така и в Зооборса Zoocook, намираща се на бул. Цариградско шосе 135Д! 


Високо качество на достъпна цена!

 


 

Коментирай