Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Хигиенни навици при котката

06/03/2018 0 Коментар(и)

Чистотата е вродено качество на всяка котка. Постелките за котешки тоалетни са продукт, който позволява да се поддържа добра хигиена при отглеждането на котката в домашна среда. Ако сте решили да вземете малко котенце в дома си, добре е да вземете и малко количество от съдържанието на котешката постелка, в която е ходило, докато е било при своята майка. Познатата му вече миризма, ще го преобщи по-лесно в новата обстановка.  

 

Полагайки грижи за своята котка, Вие трябва да изберете и подходяща постелка, според нужди й. В днешно време има различни видове постелки от бентонит, зеолит или силиконови гранули (кристали) на различни цени.

 

 

Котешки постелки, които съдържат бентонит и зеолит се категоризират като минерални постелки. Постелките за котки съдържащи бентонит са най-добрите екологични постелки, които не замърсяват природата. Предлагат се натурални и ароматизирани, подходящи за използване в домашна среда. Бентонитът е вид седиментна скала, а неговото добро качество може да се установи по сивия цвят. Зеолитът е минерал, който премахва миризмите, абсорбира течностите и свързва токсините и тежките метали. Поради това е много здравословен и допринася за имунната система на животните.

Силиконовата котешка постелка представлява силиконови кристалчета, някой от тях могат да бъдат в различни цветове и размери.Тези котешки постелки са идеалното решение за жилища с малко пространство. Много лесна и удобна за употреба. Силиконовата котешка постелка е с много бърза абсорбация на миризми и течности, не образува прах и е много практична. Подходяща е за хора, страдащи от алергии. 

 

 

В нашия магазин може да намерите котешки постелки на достъпна цена.

Коментирай