Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Испанска кухня за Вашия домашен любимец

Публикувано от zoommin 02/07/2018 0 Коментар(и)

Здраве и наслада в една хапка!

 

Искате ли кучето Ви да е здраво и щастливо? Разбира се, че искате! Домашните любимци са важни членове на семейството и всички стопани се стремят да осигурят най-доброто, за да може пухкавият им любимец да бъде здрав, игрив и много щастлив. Сигурни сме, че и Вие искате това за Вашето куче или котка.

 

Докато Вие се чудите коя е най-подходящата храна за Вашия любимец, ние ще Ви разкажем за испанската компания – „Piensos Ortin“, която още от 1985 година се занимава с производството на храна за животни.

 

„Piensos Ortin“ е марка, заемаща челна позиция на испанския пазар за храна за домашни любимци. Фирмата работи със специалисти с богат опит, които произвеждат храната с внимание и грижа за Вашите любимци.

 

Специалистите от „Piensos Ortin“ се стремят да предложат на клиентите си най-високото качество - строг подбор и управление на суровините, подбор, както на растителните, така и на животинските продукти, за да може крайният резултат да бъде перфектен.

„Ди Ем Ес Хелт Груп“ е единственият официални вносители на продуктите на „Piensos Ortin“ за България.

Продуктите на „Piensos Ortin“, които предлагаме в нашия сайт – ZooCook.com, са богати на витамини, протеини, минерали и мастни киселини Омега 3 и 6. Благодарение на богатия им състав, домашният Ви любимец ще бъде здрав и пълен с енергия.

 

Premium серията на „Piensos Ortin“ предлага разнообразна гама от продукти, съобразени с нуждите на Вашето куче, независимо дали то е бебе, подрастващ тийнейджър или вече възрастен приятел. Освен, че обхваща всички възрастови групи, „Premium“ серията предлага варианти и за малки, средни и едри породи кучета. Това е изцяло здравословна серия, която НЕ съдържа глутен. Продуктите от серията съдържат абсолютно всички необходими вещества за балансираното хранене на Вашия любимец.

 

Golden Can серията на „Piensos Ortin“ предлага висококачествена гранулирана и консервирана кучешка храна. Тази серия съдържа продукти за кучета с повишена физическа активност. Храната от серията ще зареди кучето Ви с енергия и ще се погрижи за поддържането на здрава мускулна маса.

 

Can King серията на „Piensos Ortin“ допринася за здравословното развитие на костната структура на Вашия домашен любимец, благодарение на адаптирания прием на енергия, протеини, калций и фосфор. Продуктите от тази серия съдържат внимателно подбрани минерали и витамини, които спомагат храносмилането и естествените защити на организма.

 

„Piensos Ortin“ използва най-добрите съставки за производството на различните серии и продукти. Използват се висококачествени протеини, получени главно от пилешко, телешко и агнешко месо, които заедно със зърнени култури и съставки, осигуряват изключителното качество на храните.

 

Коментирай