Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

На почивка с домашен любимец

01/06/2018 0 Коментар(и)

   Дългоочакваното лято вече е тук - време е за дълга ваканция, плаж и море! Като част от семейството, домашният Ви любимец също заслужава една лятна ваканция, далеч от дома, с любимите си стопани. В днешно време има много хотели, почивни бази и квартири, които приемат домашни любимци. 

 

За какво трябва да се погрижите, преди да планирате почивката си заедно със своето куче/коте?

 

1.Изберете място за престой, което е подходящо за домашни любимци.

 

2. Добре е да посетите ветеринар и да се уверите, че Вашия домашен любимец има всички необходими ваксинации.

 

3.Изберете най-подходящия начин за пътуване до избраната от Вас дестинация.
Ако сте избрали да летите със самолет: използвайте транспортна чанта за Вашия домашен любимец. 

Повечето авиокомпании не позволяват свободно да носите домашния си любимец по време на полет, освен ако не е много малък и разполага с всичко необходимо (намордник, каишка и клетка). Ако изберете да пътувате с кола, добре е да правите кратки почивки, за да може домашния Ви любимец да пие вода и да се поразходи.

 

4. За пътуването се снабдете с достатъчно храна от тази, с която обичайно храните своя домашен любимец или се уверете, че можете да закупите от същата марка и на мястото, където отивате. Една промяна в храната може да предизвика стомашно разстройство. С помощта на www.zoocook.com , независимо къде почивате, ние ще доставим храната до Вас.

 

5. Препоръчително е да поставите Идентификационен (ID) нашийник с медальон, където са посочени Вашия телефонен номер и име за контакт, за да сте сигурни, че в случай на изгубване на кучето, ще е лесно да го откриете.

Коментирай