Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Nutrix Piu

01/04/2017 0 Коментар(и)

    

Nutrix Piu – специалисти в областта от 1954г.

 

„Здравословна и пълноценна храна за вашите домашни любимци с италианско качество!“

В историята на човека изхранването заемало винаги първо място още преди хилядолетия когато е установено, че всеки жив организъм се обуславя от храната, която приема. Днес съвременният човек, завъртян във вихъра на модерния живот, възлага на индустрията задачата да предлага завършени хранителни продукти за неговия другар.

Nutrix Piu е създадена благодарение на делото на д-р Армелио Кристали - ветеринар, посветил се изцяло на храненто на животните. Nutrix Piu са първите производители на храна за кучета и котки в Италия и едни от първите в Европа, започвайки дейността си през 60те години на миналия век.

Всички продукти са изследвани с годините и продължават да се изследват и тестват в техните собствени развъдник и лаборатория. Храната се произвежда в завод в Кастелраимондо в сърцето на Италия. Специалистите от фирмата правят непрекъснат подбор на суровините, което днес ги прави една от водещите фирми в този бранш. Благодарение на знанията им в тази област, както и на технологичните им способности, през 90те години Nutrix Piu са фирмата с най-продавани продукти в Италия.

Храната им за активни кучета (Alta Energia) създава историята на професионалната италианска кинология. Те са единствените производители в Европа, които притежават продукт за бременни и кърмещи животни (Fattrici). Изключителни са и продукта им за възрастни кучета над 7 години (Senior 7+), както и храната за красива и стройна фигура (Forma e Bellezza).

При избора на храна за домашния любимец едно от най-важните условия е цената на стоката. Основна характеристика на този бранд е качество и ниска цена, съчетани в едно. Всички храни са на високо европейско ниво, за разлика от цените, които безспорно са достъпни.

 

                                                                                                                        

Коментирай