Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Nutrix Piu Forma e Bellezza - за възстановяване на кучето

28/05/2019 0 Коментар(и)

                                                           

 

 

NUTRIX PIU FORMA E BELLEZZA - 100% НАТУРАЛНА ХРАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВЪНШНИЯ ВИД И ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ 


 

Понякога нашите любимци не са в най-добрата си форма и имат нужда от подсилващо хранене.  Италианският премиум производител NUTRIX PIU е разработил уникален продукт, който да покрие изцяло специфичните нужди на тези животни, и с който те бързо ще възстановят както своето физическо състояние, така и външния си вид. 
 

Това е Nutrix Piu Forma e Bellezza!
 

 Предназначена за животни, които са боледували или са били недохранени, които са претърпели хирургични операции или са били подложени на тежки терапии, които имат нужда да възвърнат най-добрата си форма за кратко време. Богат на лесно смилаеми хранителни съставки, този продукт позволява бързо възстановяване в рамките на 2-3 седмици.  

 Сухата храна от най-високо качество  е невероятна комбинация от подбрани протеини, които доставят нужните аминокиселини – метионин, лизин и цистеин, липиди, съдържащи богати количества основни мастни киселини като линоленова киселина, инолинова киселина и арахидонова киселина (познати като Омега 3 и Омега 6). Nutrix Piu Forma e Bellezza прави козината здрава и лъскава и се бори с дерматита и сухата и люспеста кожа чрез богата доза витамини – Витамин А, Рибофлавин, Биотин. Храната е изключително богата и на растителни съставки, съдържащи каротеноиди и ксантофил, които придават блясък на косъма.
 

ДОЗИРОВКА:
 

 Възможни са два начина на дозировка:

 

Хранене по преценка – т.е. гранулите да са винаги на разположение в купичката на кучето. Този подход е препоръчителен в следните случаи: 

-          Млади кучета на възраст под една година, които все още не са завършили телесното си развитие.

-          Възрастни кучете, които са с повишена физическа активност и енергия и разполагат със свободно пространство, където да се движат, или пък се натоварват с различни спортни дейности.

 

Разпределено хранене – препоръчително е веднъж дневно винаги в един и същи час в случаите на възрастни кучета, които водят заседнал начин на живот и имат склонност към затлъстяване. В такива случаи средната дневна доза варира условно между:

-          22/25 гр. суха храна на всеки килограм живо тегло при кучета с дребно телосложение (до 10 кг.)

-          17/20 гр. суха хран на всеки килограм живо тегло при кучета със средно телосложение (до 25 кг.)

-          13/15 гр. суха храна на всеки килограм живо тегло при кучета с едро телосложение (до 50 кг. и нагоре)

 

При веднъж установена правилната доза за конкретното куче, с която то се чувства добре и е в добро състояние, трябва да се вземе предвид, че през зимния сезон тази доза трябва да бъде леко завишена, а през летните месеци да бъде пропорционално намалена.

 

Помнете, че при наличие на качествена натурална суха храна, която Вашият любимец харесва и приема в правилни дози, няма да има нужда да го храните допълнително с храна от трапезата или други лакомства. При удачно изграден режим на хранене и, най-важното, с храна от най-висок клас, Вашето куче ще е щастливо и в отлична физическа форма!


ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА:
 

Ценни протеини:

Nutrix Piu Forma e Bellezza съдържа повече от 10% месо от цяла херинга от Северно море и 14% първокачествено пилешко месо, с богато съдържание на сулфорирани аминокиселини, спомагащи за формиране на епителите, и осигуряващи наситени мастни киселини.

Хранителни мазнини: 

Основно съставени от свинска мас, мазнина с киселинен състав, по-сходен с този на клетъчните мембрани на Вашето куче.

Зърнени култури:

С натурален произход и строго сертифицирани, без ГМО и без вредни афлатоксини. Подбрани и своевременно обработени, за да осигурят пълноценната смилаемост на скорбялата.

Витамини:

Комбинация от 12 витамина и 8 вида минарални соли обогатява пълноценно количествата на хранителните съставки, които се съдържат в използваните суровини. Завишено количество  витамин Н (биотин), който подсилва косъма и го прави изключително лъскав.


ХРАНИТЕЛЕН СЪСТАВ:

 

                                                                                                                                            

 

 

- Меса и месни продукти 26% (от които Пиле 14%)

- Царевично брашно

- Риби (месо от цяла херинга 11%)

- Царевица

- Растителни и животински мазнини (свинска мас 9%)

- Пшеница

- Соево брашнo

- Минерални съставки

- Зеленчук

- Влага 10%
- Протеини 26,5%
- Сурови мазнини 13%
- Сурови фибри 2%
- Сурова пепел 8%
- Калций 1,85%
- Фосфор 1,1%

 

ОСИГУРЕТЕ НА ВАШЕТО КУЧЕ НАЙ-ДОБРАТА НАТУРАЛНА ХРАНА ОТ ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ - NUTRIX PIU, ИТАЛИЯ!

 

Ние, от ZOOCOOK, осъзнаваме колко е важно нашите любимци да бъдат в най-добрата си форма. Предлагаме Ви уникален продукт, разработен изцяло, за да помогне възстановяването и поддържането на кучето в добро физическо състояние. Продължителните проучвания през годините, както и многобройните щастливи кучета, са гаранция за положителния ефект на NUTRIX PIU FORMA E BELLEZZA върху Вашите любимци. 

Можете да откриете продукта както в нашия онлайн магазин, така и в Зооборса Zoocook, намираща се на бул. Цариградско шосе 135Д! 


Високо качество на достъпна цена!

 

Коментирай