Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Nutrix Piu Fattrici - за бременни и кърмещи кучета

08/05/2019 0 Коментар(и)


 

NUTRIX PIU FATRICCI - 100% НАТУРАЛНА ХРАНА ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ КУЧЕТА 


 

Бременните и кърмещи кучета се нуждаят от специални грижи по време на този толкова важен момент от живота им. Част от тези грижи е и осигуряването на необходимите хранителни вещества за организма на животното. Италианският премиум производител NUTRIX PIU е разработил уникален продукт, който да покрие изцяло и по най-добър начин физиологичните нужди на Вашия любимец. 
 

Това е Nutrix Piu Fattrici!
 

 Старателният подбор на суровините, изключително и само от най-високо качество (месо от цяла херинга над 16% и пиле над 12%), заедно с най-съвременната и прецизна преработка, придават завършеност и усвояемост на продукта. Най-добре е да не се правят правят добавки от какъвто и да е вид и да не се смесва с други продукти. По време на кърмене животното освобождава чрез млякото голямо количество от абсолютно необходими вещества за здравето и развитието на малките кучетнца в първите дни от живота им. Ако подобни вещества не се набавят по подходящ начин с адекватен продукт, организмът ги извежда директно от организма на майката, като са възможни недостиг и дисфункциониране. Поради тази причина е много важно да се дава на майката-кърмачка продукт, надеждно проучен и тестван с години: NUTRIX PIU Fattrici за бременни и кърмещи. Внимателно балансираният състав и старателният подбор на съставките стимулират производството на майчиното мляко и подпомагат поддържането на количеството и състава на млякото по време на цялото кърмене.
 

ДОЗИРОВКА:
 

 През първия месец от бременността да не се променя обичайното количество на хранене. След започване на втория месец от бременността, както и през целия период на кърмене, можете да прецените сами какво количество да предоставите на кучето, но храната трябва да е винаги на разположение на мейката. В зависимост от броя на родените кученца, майката-кърмачка се стреми да повиши количеството на хранене до три пъти над нормалното. За да се получи оптимално храносмилане, е най-добре такова голямо количество храна да бъде прието в рамките на 24 часа. По този начин ще се поддържа доброто здравословно състояние както на майката, така и на нейните бебета. Освен това е много важно и приемането на вода. Чудесните хранителни свойства на Nutrix Piu Fattrici, в комбинация с добрата грижа за бременното животно, ще бъдат предпоставка за безпроблемното отбиване на малките кученца, като те ще бъдат здрави и готови да се хранят самостоятелно. 


ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА:

 

Ценни протеини:

Nutrix Piu Fattrici съдържа повече от 16% месо от цяла херинга от Северно море и 12% първокачествено пилешко месо, с богато съдържание на сулфорирани аминокиселини, спомагащи за формиране на епителите, и осигуряващи наситени мастни киселини.

Наситени мазнини: 

Основно съставени от свинска мас, мазнина с киселинен състав, по-сходен на този на клетъчните мембрани на Вашето куче.

Зърнени култури:

С натурален произход и строго сертифицирани, без ГМО и без вредни афлатоксини. Подбрани и своевременно обработени, за да осигурят пълноценната смилаемост на скорбялата.

Витамини:

Комбинацията от 12 витамина и 8 вида минарални соли обогатява пълноценно количествата на хранителните съставки, които се съдържат в използваните суровини.

 


ХРАНИТЕЛЕН СЪСТАВ:



- Меса и месни продукти 23% (от които Пиле 14%)

- Царевично брашно

- Риби (месо от цяла херинга 17%)

- Царевица

- Растителни и животински мазнини

- Пшеница

- Соево брашнo

- Минерални съставки

- Зеленчук

- Влага 9%
- Протеини 26,5%
- Сурови мазнини 13%
- Сурови фибри 2%
- Сурова пепел 7%
- Калций 1,75%
- Фосфор 1,15%


 

ОСИГУРЕТЕ НА ВАШЕТО КУЧЕ НАЙ-ДОБРАТА НАТУРАЛНА ХРАНА ОТ ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ - NUTRIX PIU, ИТАЛИЯ!


 

Ние, от ZOOCOOK, осъзнаваме колко е важна правилната грижа за бременните и кърмещи животни. Предлагаме Ви единствения продукт на пазара, разработен изцяло за тях - продължителните проучвания през годините, както и многобройните щастливи майки и техните успешно отбити кутрета, са гаранция за положителния ефект на NUTRIX PIU FATTRICI върху Вашите любимци. 

Можете да откриете продукта както в нашия онлайн магазин, така и в Зооборса Zoocook, намираща се на бул. Цариградско шосе 135Д! 


Високо качество на достъпна цена!

Коментирай