Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Nutrix Piu Cuccioli Svezzamento

15/05/2019 0 Коментар(и)

                                                     

 

 

NUTRIX PIU CUCCIOLI SVEZZAMENTO - 100% НАТУРАЛНА ХРАНА ЗА ОТБИВАНЕ НА МАЛКИ КУЧЕНЦА

 

Кутретата се нуждаят от специални грижи при отбиване, за да растат здрави и силни след периода на кърмене от майката. Ето защо италианският топ производител NUTRIX PIU e разработил храна, пригодена за нуждите на кученцата.

 

 

Това е Nutrix Piu Svezzamento!

 

 

Този продукт е специално създаден, за да подготви кученцата за отбиване. Подходящо е усъвършенстван с обилната добавка на 12 витамина, за да осигури високата потребност от храна на малкото кученце, което все още разчита на кърмата на майката за набавяне на хранителни вещества. 

 

Продуктът е подходящ за кученца на възраст от 20-25 дни до 55-60 дни. Изключително подходящ за храносмилателната система на кутрето, тъй като се дава смесен с хладка вода или мляко и придобива вид на каша. Особено полезен при случаи на слаба кърма или многобройни кутрета, тъй като удовлетворява силната потребност от хранене през този период. Nutrix Piu Svezzamento подготвя храносмилателната система на кученцето, което е в период на отбиване, така че отбитото вече кученце да храносмила добре още от първия ден на самостоятелно хранене. 

Високите съдържания на наситени мастни киселини (Омега 3 и Омега 6), на Витамин А, Витамин D, Витамин H (Биотин) и Витамин Е (много ефикасен естествен антиоксидант) гарантират поддържането в добро здраве и цветущото развитие на кученцето по време на най-деликатния период от живота му. 

 

 

ДОЗИРОВКА:

 

- Да се започне с даването на продукта на възраст от 20-25 дни два пъти дневно, накиснат в хладка вода или мляко

- Сместа в първите дни трябва да бъде достатъчно течна, като всеки ден трябва да се сгъстява все повече

- Дневната препоръчителна доза е около 50гр. за всеки килограм живо тегло на кученцето. Използва се едновременно с майчиното мляко и се дава във всички случаи, когато кученцето успява да изяде количеството храна за около 10 минути. Евентуалният излишък може да се дава на майката. 

 

ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА:
 

Ценни протеини:

Пиле (мин. 10%), риба (мин. 16%) - месо от цяла херинга от Северно море. Месото е веднага преработено и е 100% сертифицирано и годно са консумация.

Мазнини:

Добавената мазнина е само свинска мас от най-високо качество. Тя съдържа мастни киселини, както мазнините, съставящи клетъчните мембрани на кучето.

 

ХРАНИТЕЛЕН СЪСТАВ:

 

 

 

 

 

- Меса и месни продукти 25% (от които Пиле 12%)

- Царевично брашно

- Риби (месо от цяла херинга 16%)

- Царевица

- Растителни и животински мазнини

- Пшеница

- Соево брашно

- Минерални съставки

- Зеленчук

- Влага 9%
- Протеини 26,5%
- Сурови мазнини 13%
- Сурови фибри 2%
- Сурова пепел 7%
- Калций 1,75%
- Фосфор 1,15%

 

ОСИГУРЕТЕ НА ВАШЕТО КУТРЕ НАЙ-ДОБРАТА НАТУРАЛНА ХРАНА ОТ ВОДЕЩ ПРОИЗВОДИТЕЛ - NUTRIX PIU, ИТАЛИЯ!

 

Ние, от ZOOCOOK, осъзнаваме колко е важна правилната грижа за кученцата в период на отбиване. Предлагаме Ви уникален продукт на пазара, разработен изцяло за тях - продължителните проучвания през годините, както и многобройните успешно отбити кутрета, са гаранция за положителния ефект на NUTRIX PIU SVEZZAMENTO върху Вашите любимци. 

Можете да откриете продукта както в нашия онлайн магазин, така и в Зооборса Zoocook, намираща се на бул. Цариградско шосе 135Д! 


Високо качество на достъпна цена!

 

Коментирай