Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Piensos Ortin

23/01/2017 0 Коментар(и)

Piensos Ortin – качествена испанска храна на достъпни цени

 

Компанията PIENSOS ORTIN S.A. е основана в далечната 1985 г. в Испания. Създателите й в началото са залагали само на производството на фуражи за животновъдството, като са успели да се наложат сериозно на националния пазар, покривайки една огромна част от него. В следващите години, отчитайки еволюцията във всички отрасли и като цяло в живота, предприемчивите собственици са решили да разширят произвоството и с храни за домашни любимци. Наети са специалисти, които в продължение на цели две години експериментират със създаването на различни видове храни, докато успеят да създадат първия наистина качествен продукт, който да лансират на пазара. Предприемчив подход, който изстрелва мигновенно компанията на челно място в Испания сред производителите на храна за домашни любимци.

Tърговски подход на PIENSOS ORTIN S.A. преминава първо през развитието и обучението на екипа ни, за да можем да предложим на нашите клиенти най-доброто.

 

Храните за кучета и котки на PIENSOS ORTIN S.A., са "храна приятел за всеки ден" за любимците ни. PIENSOS ORTIN S.A. се стреми да реализира тази философия с непрекъснато подобряване на качеството и бърза доставка на нашите продукти, засилване тяхното присъствие в магазините и оптимизиране на техния срок на годност.

 

Основните моменти, на които залага философията на PIENSOS ORTIN S.A.:

 

• Качество - строг подбор и управление на суровините, подбор както на растителните, така и на животнинските продукти, за да се получи краен продукт с най-високо качество, което отговаря на изискванията на клиентите и крайния потребител във всяко едно отношение.

 

• Здравословно - търсим висока смилаемост и балансирана доставка на енергия, благодарение на правилното дозиране на витамини, протеини, минерали и мастни киселини Омега 3 и 6, което е от съществено значение за да имаме по-красиви и здрави домашни любимци.

 

• Разнообразие - наличието на богата гама от рецепти, както при сухите, така и при консервираните храни, за да се достигне до богатство от артикули с висока степен на вкусовите качества, които могат да задоволят всяко изискване.

 

• Обслужване - доставка за максимално кратко време на продукта до точката на продажба, което е от съществено значение, както за директни клиенти така и за крайните потребители.

 

В нашия завод действа лаборатория за Контрол на качеството, където се извършват анализи на постъпващите изходни суровини, контролира се производствения процес и качеството на готовия продукт, преди той да бъде изпратен към клиентите.

 

След близо 20 години активна дейност в производството на храни за домашни любимци фирмата PIENSOS ORTIN S.A. е намерила начин постоянно да разширява дистрибуторската си мрежа и да увеличава обема на производството, като освен в Испания вече е позната в още 20 държави. Храните с марката PIENSOS ORTIN се предлагат в Италия, Франция, Германия, Хърватия, Сърбия, Румъния, Израел, Гърция, Турция, Полша, Литва, Чехия, Русия, Унгария, Словакия, Словения, Босна и Херцеговина, Кипър, Ливан, Грузия и Малта и др.

А СЕГА ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ!

 

                                                                                                                                                                                         

Коментирай