Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

Захранване на новородени кученца!

20/03/2018 0 Коментар(и)

За малките новородени кученца се грижи изцяло тяхната майка. През първите си две седмици малките получават пълноценна храна от майчината кърма, но има и продукт създаден от италианския гигант “Nutrix Piu”, който е за отбиване на малки кученца .

 

Има случай, в които майката не произвежда достатъчно мляко и е необходимо малките да се дохранват с адаптирани млека и каши, закупени от търговката мрежа. Тук е моментът да Ви представим  страхотния органичен продукт на “Nutrix Piu - Cuccioli Svezzamento”, който ще задоволи всички хранителни нужди на Вашите новородени кученца. Ако изпаднете в подобна ситуация, свържете се с online консултанта на ZooCook и изберете правилния продукт-заместител на майчината кърма.

 

Знаете ли, че: марката „Nutrix Piu“ е изцяло натурална храна и е създадена още през далечната 1954 година, благодарение на делото на д-р Армелио  Кристали, ветеринар, посветил живота си на грижата за животните.

 

“Nutrix Piu Cuccioli Svezzamentо” е усъвършенстван с 12 витамина, за да осигури пълно удовлетворяване на хранителните нужди на кученцето, което в момента е на кърма. Тази храна ще подготви храносмилателната система на малкото, така че когато то вече е отбито, да храносмила добре различните от майчината кърма храни. Високото съдържание на наситени мастни киселини (Омега 3 и Омега 6), на Витамин А и Витамин D, наличието на Витамин H (Биотин ) и Витамин Е (много ефикасен естествен антиоксидант ) гарантират поддържането на добро здраве и цветущото развитие на кученцето по време на най-деликатния период от живота му.

 

В ZooCook  може да отриете този продукт на ТОП цена, както и пълната гама специализирани храни на италианската марка „Nutrix Piu”.

 

Следващият етап от периода на развитие при кученцето е преходът към сухата гранулирана храна. Тя трябва да е подходяща за даване на кучета на възраст от 50/60 дни, след като бъдат отдалечени от майката-кърмачка или продукта заместител на майчината кърма. “Nutrix Piu” предлага богат избор на здравословни храни за подрастващи в зависимост  от телосложението  на кученцето: "Nutrix Piu Cuccioli di Taglia Grande"- за подрастващи кучета от едри породи, "Nutrix Piu Cuccioli Accrescimento" - за подрастващи кучета или "Nutrix Piu Cuccioli Mini" - за подрастващи кучета от дребни породи.

 

Доверете се на нашите висококачествени храни за Вашето куче! При нас ще отриете разнообразие от видове храни съобразени с възрастта и нуждите на породата на кучето Ви - консервирани, гранулирани, органични, както и храни подобряващи състоянието на животното при определени заболявания.

 

Екипът на Nutrix Piu и ZooCook Ви съветва: Информирайте се за правилното хранене на Вашето куче от информацията под всеки продукт, предлаган в нашия сайт. Ако информацията не е задоволителна за Вас, предлагаме online консултиране или може да се свържете с нас чрез телефонно обажданe

Коментирай