Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe. C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸите“.

ZooCook

23/01/2017 0 Коментар(и)

 Добре дошли в сайта на ZooCook - най-новият онлайн зоомгазин в България!


ZooCook е идеалното място за всички любящи стопани, които посвещават времето и грижите си на своите домашни любимци. Вярваме, че пълноценното хранене, както и правилните грижи към домашния любимец, са основен фактор за неговия дълъг и щастлив живот.

ZooCook знае колко важно е храненето на домашния любимец за всеки стопанин. Доверихме се на коректни партньори. Освен добре познатите брандове Purina и Brit ви представяме и два абсолютно нови бранда за българския пазар – Nutrix Piu от Италия и Piensos Ortin от Испания. Те имат дългогодишен опит и история в тази сфера и са подарили на милиони кучета и котки по света здрав и щастлив живот, благодарение на перфектно балансираните им продукти. Избрахме точно тези два бранда, защото се вписват идеално в нашите изисквания за качествена храна. 

Чрез този проект желаем да повлияем положително и да въздействаме на максимален брой хора, да ги информираме и да ги убедим да създадат здравословен и качествен режим на хранене за домашните си любимци. 

 

 

                                                                                                                                                                                            

Коментирай